Wat staat er in?

Hierin staat op duidelijke wijze beschreven hoe je kunt leren masseren met magneten. Staan de 6 voordelen op een rijtje, kun je inspirerende quotes lezen met prachtige foto’s en grappige illustraties.

Kortom een echt cadeauboekje dat een glimlach op je lippen tovert. Het is gedrukt in een handig formaat zodat je het zo in je tas kunt stoppen. Of weinig ruimte inneemt in de wachtkamer van je praktijk of salon.

Het zal je cliënten, familie en vrienden zeker nieuwsgierig maken naar een massage met magneten. Voor de professional is het een leuke kennismaking met de methode Magneet Massage.

Verder staat er in het boek meer over de geschiedenis en een uitleg over magnetisme. Het effect van  elektrosmog (de grootste stoorzender van onze balans en welzijn van deze eeuw) op ons lichaam. De contra-indicaties voor masseren met magneten.

Ook wordt er uitleg gegeven hoe je een eenvoudige magneetmassage kunt geven, de voorbereiding, het masseren, welke magneten je het beste kunt gebruiken. En natuurlijk de voordelen met reacties van massage klanten en masseurs over de magneetmassage.

Aanbevelingen

Roy Martina

“Toen ik 36 jaar geleden met mijn holistische praktijk startte, gaf ik mensen magneetjes mee om onder hun kussen en voeteneinde te leggen. Voordat ik Jeannette’s boek las wist ik niet van het bestaan van Magneet Massage. Ik vond het zeer boeiend, vol met ideeën die elke massage veel helender zouden maken. Geef het cadeau aan je massagetherapeut! Heel veel leesplezier!”
Roy Martina, holistisch arts, bestseller auteur van 70 boeken.


Kathleen Kay

“Dit boek is uit het hart geschreven in een makkelijke leesbare taal, met vele praktische tips waar iedereen direct mee aan de slag kan. Met de handreikingen die Jeannette in dit boek geeft kan iedereen zijn/haar voordeel mee doen, beroepsmatig of gewoon privé.”
Kathleen Kay, o.a. eigenaar Polder Spa


Wil je eerst een indruk krijgen van het boek …

Wat anderen zeggen over de magneetmassage

Caroline Schoenmaker-Rijsdijk –
Massage praktijk Crispinus
“Ik vind als masseur de magneet massage geweldig. Zonder kracht kan ik toch heel diep masseren. Zo kan ik zelf zonder problemen masseren (ik krijg geen last van mijn handen) en mijn klanten worden nog beter geholpen. Zij ervaren een diepere en snellere ontspanning en spierpijnen en knopen verdwijnen snel.”

Hanneke Aksel
“Tot nu toe heb ik op de toegepaste magneetmassages alleen maar positieve geluiden teruggekregen. Vooral het feit dat het ontspannend is en het gevolg dat de ongemakken of pijn verminderen. Hele mooie resultaten.”