Energetix distributeur worden en verkopen in de praktijk

Het team van Jeannette bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen die zij persoonlijk heeft opgeleid.
Tevens traint Jeannette ook andere ENERGETIX collega’s in Alblasserdam en België.

Sinds 2009 heeft zij de magneet massage methode ontwikkeld, waar zij ook workshops in geeft.
Daarnaast zijn enthousiaste zzp’ers of degene die dat willen worden van harte welkom in haar team.

Je kunt haar bereiken via:

telf. 06-40386740 of 0184-674011
email: info@magneetmassage.nl

Persoonlijk verhaal van Jeannette

Sinds 2002 werk ik al met Energetix magneet sieraden en producten. Eerst vanuit mijn praktijk als masseur en later als massage therapeut. Je kunt Energetix overal adviseren. Vanuit je praktijk, op party’s of gewoon tijdens een gesprek.

distributeur worden

distributeur worden

Door mijn ervaring komen vooral masseurs en therapeuten op mijn pad, die graag vanuit hun praktijk hun klanten nog beter willen helpen. Naast een regelmatige massage hebben je klanten baat bij het dragen van de sieraden of andere magneet producten.

blije klant

blije klant

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, brengt dit juist meer klanten naar je praktijk. Wil je meer weten over deze mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met me op.

Zelf ben ik de Energetix magneet sieraden gaan adviseren in mijn praktijk, natuurlijk om mijn klanten extra te helpen, maar ook om wat extra te verdienen. Ik was me er toen al van bewust dat er een maximaal aantal uren in een week zaten waarop ik kon masseren. Onze kinderen waren nog jong en ik werkte alleen tijdens schooluren en in de avonden. Om meer te kunnen verdienen zou ik meer moeten masseren, mijn praktijk was nog in opbouw en had nog niet voldoende klanten. Ook wist ik dat fulltime masseren voor mij fysiek teveel zou worden. Toen mijn vriendin vroeg of ik Energetix wilde gaan verkopen in de praktijk ben ik daar serieus over gaan nadenken.

Heb je een massage praktijk?
– wil je meer geld verdienen
– heb je nog niet voldoende massage klanten
– is het fysiek te zwaar om meer massages te geven
– heb je geen tijd om meer massage te geven
dan zou het ook wat voor jou zijn om Energetix magneet sieraden en producten bij te verkopen.

Hoe ik begonnen ben?
Om iets te kunnen/willen verkopen wil ik weten of het werkt en mijn klanten kan helpen.

Eerst heb ik de Energetix magneetsieraden gekocht voor mijn moeder vanwege haar artrose, voor mijn man die een muisduim had en voor mijn oma die last had van een ontsteking in haar arm. Toen zij er positieve ervaringen mee hadden heb ik een ketting voor mezelf gekocht om te ervaren wat het voor mij zou doen. Ik kreeg meer energie tijdens en na het masseren en mijn nek en schouders werden losser. Later ben ik ook een magneet armband met koper gaan dragen en bleek ik geen hormonale migraine meer te hebben.

Waarom magneet sieraden?
– Magneten kunnen het zelf-herstellend vermogen van ons lichaam bevorderen.
– Je klanten worden ook tussen de massages door geholpen.
– Het trekt nieuwe klanten aan (degene die een sieraad kopen leren ook je praktijk kennen)
– Als masseur krijg je meer energie en kun je het masseren langer vol houden.
– En je kunt naast de massages extra geld verdienen.

Met mijn jarenlange ervaring weet ik wat het is om als masseur vanuit je praktijk te verkopen. Inmiddels heb ik ook ervaring met het online verkopen van de Energetix producten. Het persoonlijke contact met mijn klanten blijft belangrijk, maar weet dat het zeer goed mogelijk is om daarnaast online geld te verdienen.

Dream big

Dream big

Ons leven (dat van Henk mijn man en mij) is door Energetix enorm veranderd. Financieel, maar vooral qua reizen, ontmoetingen en contacten. Mijn grootste droom is de Magneet Massage wereldwijd bekend maken, zodat heel veel masseurs kunnen blijven doen wat ze
het liefste doen. Tenslotte hebben we daarom allerlei massage opleidingen gevolgd.
Herken je je in mijn verhaal?

Bijkomend voordeel van Energetix;
– Je werkt met een heel leuk product.
– Het spreekt bijna iedereen aan.
– Het ligt in het verlengde van wat je doet (klanten helpen met hun welzijn)
– Slechts kleine investering van 46 euro
– Begeleiding van een ervaren distributeur
– Je krijgt weer “collega’s”
– Je verdient naar je inzet
– Mogelijkheden om door te groeien

Wil je Energetix distributeur worden stuur dan je motivatie en je gegevens naar info@magneetmassage.nl

Als je in ons team past, ben je van harte welkom. Zoek je liever een Energetix distributeur in de buurt dan help ik je graag verder met een passende Energetix collega te vinden.

Wij zoeken enthousiaste actieve collega’s die bereid zijn tijd en energie te investeren in Energetix. Inschrijven kan hier. 

Je kunt daarbij hulp verwachten in de vorm van mijn tijd, kennis en energie. Wij houden van win-win-win situaties. Voor jou, je klant en voor ons. Samen staan we sterk. Tevens ben ik officieel Energetix trainer en coach.

Wil je een collectie samenstellen om te laten zien aan je klanten, dan zijn er een aantal mogelijkheden.
1. Je investeert zelf
2. We geven 2 start presentaties waarmee je een kleine collectie kunt verdienen.
3. Een combinatie van eigen investering en startpresentaties
Dit is afhankelijk van jouw wensen en inzet.

Wil je slechts een beetje verkopen aan je klanten? Dat kan ook. Je kunt adviseren vanuit de catalogus. Er volgt dan vooral telefonisch overleg, maar geen start presentatie.

massage praktijk

massage praktijk

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te kijken wat het beste bij jou past.

De inschrijving kost slechts 46 euro.  Hiervoor krijg je een starttas, alle Energetix informatie die je nodig hebt zoals flyers, catalogi en het boek “Eindelijk Gezond” en een magneet armband t.w.v. 29 euro.

p.s. Een distributeur wordt soms consulent genoemd.

Mail of bel vrijblijvend.

Jeannette Bal

Jeannette Bal

magnetische groet,
Jeannette Bal

info@magneetmassage.nl
tel. 06-40386740