Energetix Magneet sieraden
voor balans en welzijn ! 

Al sinds 2002 dragen mijn klanten op mijn advies de Energetix magneet sieraden via mijn praktijk, nadat ik zelf het positieve effect van het dragen van een magneet armband ondervonden had. Mijn energie kwam in balans waardoor ik meer van mijn leven kon genieten.

Zo kon ik mijn massage klanten beter masseren en hen ook nog iets mee naar huis geven. Zij gaven aan ook in hun dagelijkse leven meer ontspanning en welzijn te ervaren.

Waar komen jouw klachten vandaan …

Diverse omstandigheden kunnen invloed hebben op uw functioneren in het dagelijks leven. Soms is het maar moeilijk te achterhalen waar de klachten precies vandaan komen en soms weet je wel waar het door komt, maar kun je er niet direct invloed op uit oefenen, zoals b.v. de overgang.

Zelf had ik als masseur enorm last van mijn nek en schouders. Vooral na een massage. Ik trok mijn schouders op en spande daardoor mijn nek aan, maar kon het niet loslaten. Door het dragen van Energetix magneet sieraden, kon ik tijdens het masseren mijn armen en nek meer ontspannen. Ik kreeg weer plezier in mijn werk.
Ook bij computerwerk zijn dit soort klachten bekend.

Hoe het werkt?

Er zijn diverse theorieën en er worden steeds meer onderzoeken in ziekenhuizen gedaan. Het belangrijkste is dat het werkt. Ik snap dat je me niet direct wilt geloven, dus daarvoor hebben we de 30 dagen uitprobeer garantie. Bij Balans Energetix is Niet Goed = 100% geld terug.

Eén theorie achter de werking van de magneten is dat het zelf-herstellend vermogen wordt gestimuleerd en cellen zich verjongen. Magneten genezen niet! Ze zouden wel kunnen helpen in het herstelproces. Ook lijkt het invloed te hebben op het stress niveau en de daarbij behorende klachten.

Als alternatief therapeut & gezondheidscoach ben ik een groot voorstander van natuurlijke producten die het zelf-herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen. Ik zie de magneten als de motor en voedsel en supplementen als de benzine. Beide zijn nodig om een auto te laten rijden.

Een gezonde lifestyle met gezonde voeding en bewegen kan niet zonder magneten.
Wil je persoonlijk advies of een consult neem dan contact met me op.

Waarom dragen onze klanten Energetix

Veel van onze klanten dragen graag Energetix sieraden vanwege het draagcomfort en het mooie ontwerp. Juist zij vertellen ons achteraf dat ze zich stukken beter voelen door het dragen ervan. Wie weet ben jij daar één van.

De kracht van onze magneet sieraden ligt in de diversiteit. Er is voor iedereen wel een passend model te vinden.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Mail me gerust via info@magneetmassage.nl of bel 06-40386740.

Wil je de collectie van Energetix bekijken? Klik dan door naar mijn webshop waar je de gehele collectie kunt bekijken en direct kunt bestellen.
Je betaalt geen verzendkosten als je via deze pagina bestelt!

Let op: Een aantal sieraden bestaat uit 2 onderdelen.
Bij twijfel neem even contact met me op.

Heb jij al een magneetsieraad aangeschaft en ben jij net zo enthousiast als ik? Laat dan op onze Facebook pagina een reactie achter zodat ook andere klanten hun voordeel ermee kunnen doen! 

Wil je eerst nog meer weten, schrijf je dan rechts op de pagina in voor het E-boek.

Jouw onafhankelijk distributeur :

Jeannette Bal

 

 

 

De eerste keer wordt je gevraagd het land te kiezen waarvandaan je bestelt i.v.m. de levering. Alle volgende keren ga je met de cursor op sieraden staan en kies daar b.v. armbanden.