Hoe je voor 1200 man op het podium komt …

 

Spreekbeurt

Het was nooit mijn ambitie of mijn ultieme doel om op een podium te staan voor 1200 man. Als 15 jarige mocht ik alle artiesten aankondigen voor jeugdcircus ‘t Kraaienest. Het grootste aantal bezoekers was in de Willem Alexanderzaal in het concertgebouw in Den Haag. Geen idee hoeveel dat er waren, maar voelde toen als 1000 mensen. Veel minder eng dan een spreekbeurt geven voor je klasgenootjes.

Waardering van collega’s

Dit weekend stond ik samen met Henk (mijn man) en een aantal andere Energetix collega’s op het podium. Het voelde gewoon, tot Henk zei: “Zoveel waardering heb ik nooit van mijn collega’s gehad, er klappen nu 1200 mensen voor jou om je te feliciteren met je jubileum”. Pas toen realiseerde ik me hoe snel je iets vanzelfsprekend gaat vinden.

15-jarig jubileum

Hoe kom je nu op zo’n podium? Ik in ieder geval door gewoon door te blijven gaan. 15 Jaar geleden ben ik bij Energetix ingestapt. Een beetje bijverkoop in de praktijk om mijn klanten te helpen en wat bij te verdienen. Het is uitgegroeid tot het bedrijf “Balans Gezondheid en Welzijn” met belangrijkste takken Magneet Massage en Energetix Magneet sieraden en producten. Ik ben benieuwd waar we over 5 jaar staan met ons 20 jarig jubileum.

Starclub teamleden 

Wil jij ook op het Energetix podium in Berlijn? Dat kan als Starclub lid, dus stap ook in bij Energetix via mij en met jouw inzet en mijn kennis en coaching kun je al September 2018 op dat podium staan. Net als 2 van mijn teamleden Sabrina van Dijk (van Gevoeligkind.nl) en Caroline Schoenmaker-Rijsdijk (van Crispinus.be).

Mensen helpen

Het gaat niet echt om dat podium, maar om de waardering die je krijgt omdat je zoveel mensen geholpen hebt met de Energetix magneet sieraden en/of het starten van een eigen bedrijf.

Heel ander leven

Ons leven is enorm veranderd door Energetix. Veel vrijheid, hele leuke klanten contacten, enthousiaste collega’s, goede vrienden, reizen door heel Europa voor vakantie en voor het geven van workshops. En heel veel mooie herinneringen.

Kijk snel hoe een deel van jouw leven er uit kan zien.

Leave A Response

* Denotes Required Field