6 tips om alvast te beginnen …

Masseren met magneten

TIPS OM TE BEGINNEN:

Ben je al masseur en heb je al massage magneten dan kun je direct beginnen. Hieronder vast wat tips:

 1. In tegenstelling tot de klassieke massage geef je met een magneet massage geen druk. Laat de magneten voor je werken. Het resultaat wordt niet beter met meer druk. Voordeel voor de masseur is dat je handen ontzien worden.
 2. De massage magneten gebruik je met het EX tekentje op de huid van degene die je masseert.
 3. Je krijgt het beste resultaat met de massage magneten als je ze de tijd geeft energie af te geven. Bij een lengte effleurage is het tempo eenentwintig, tweeëntwintig … dus heel langzaam.
 4. Als je elke streek minstens 3x herhaald zal het lichaam van de gemasseerde dit gaan herkennen, wat voor rust en ontspanning zorgt.
 5. Zoals bij elke massage is het voor de gemasseerde aangenamer als olie, handen en in dit geval de massage magneten opgewarmd zijn. De magneten kun je opwarmen op de verwarming, door ze bij je te dragen of bijvoorbeeld op een pittenkussentje.
 6. Doordat je geen druk hoeft te geven, kun je de massagetafel hoger zetten en kun je rechtop blijven staan, dus beter voor je eigen houding. Let er ook op dat je je schouders ontspannen houdt.

 

VOORDELEN VAN MAGNEET MASSAGE:

 1. Eenvoudiger en soepeler masseren met minder kracht (waardoor ook bij de gever fysieke klachten worden voorkomen of verminderd).
 2. Meer effect in minder tijd (je hoeft de massage niet op te bouwen. De magneten masseren gelijk de oppervlakkige en diepere delen).
 3. De Magneet Massage kan op blote huid of over kleding heen gegeven worden (dus overal toepasbaar).
 4. Diepere en langere ontspanning (bij de ontvanger omdat het geen pijn doet, bij de gever omdat je geen kracht hoeft te zetten).
 5. Goede resultaten tegen hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress-gerelateerde klachten.
 6. Brengt de ontvanger fysiek, psychisch en energetisch in balans (werkt op spieren, hormoonhuishouding en energiebanen).

 

ONZE MISSIE EN VISIE:

“100.000 mensen helpen voor een betere balans in hun welzijn door het positieve effect van magneten via de  magneetmassage methode.”

“De missie halen lukt ons als we dit samen doen met anderen die wij deze methode aanleren.”

Wij gunnen iedereen een magneetmassage. Zoiets  bijzonders mogen we niet voor onszelf houden.

Deel dit artikel en vertel over jouw ervaringen met de Magneet Massage hieronder, zodat we samen nog meer mensen kunnen helpen door een magneetmassage. 

Het Magneet Massage Team

10 Comments

 • Cecilia

  Reply Reply 13 april 2018

  Heerlijke massage om te geven en te ontvangen. Ontspannen gaat makkelijker door de magneten en de klanten warmen goed op.
  Ik gebruik de magneten in combinatie met andere technieken. Fantastische combi

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 13 april 2018

   Bedankt Cecilia, De magneetmassage is zeker goed te combineren met magneten. Zelf geef ik hem alleen als Magneet Massage.

 • Caroline Rijsdijk

  Reply Reply 13 april 2018

  Ik ben groot fan van de magneetmassage omdat het een zachte, rustige massage is die een diepe ontspanning geeft en klachten doet verminderen bij mijn cliënten. Voor mijzelf vind ik het ook een fijne massage omdat het mijn eigen handen spaart… want doordat ik veel met mijn duimen en muis werk kreeg ik daar wel last van… met de magneetmassage totaal niet :-). Ik gebruik ze ook vaak ( lees altijd) met mijn andere massages zodat mijn cliënt de volgende dag minder spierpijn heeft, als het goed vast zit!
  Kortom ik ben blij dat ik Jeannette ruim 5 jaar geleden heb leren kennen met haar magneetmassage.

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 13 april 2018

   Ik ben ook blij dat ik jouw toen ontmoet hebt.

 • Agnes

  Reply Reply 13 april 2018

  SUPER fijn om te doen. Cliënten reageren bijna allemaal positief ze vinden het heel ontspannend. Ik ben blij dat ik hier mijn cliënten kan laten kennis maken en helpen thanxx

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 13 april 2018

   Bedankt. En ja bij elke soort massage zijn er mensen die er niets mee hebben. Gelukkig reageren ook jouw cliënten bijna allemaal positief.

 • Linda

  Reply Reply 13 april 2018

  Onlangs een korte magneetmassage gehad en ik vond het een zeer prettige ontspannen ervaring. Een normale massage voelt vaak te gevoelig maar met de magneten was het precies goed. Ik voelde de warmte goed en kreeg er zelfs kippenvel van.

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 16 april 2018

   Leuk om te horen, dat zelfs een korte massage de warmte goed kon voelen en er zelfs kippenvel van kreeg.

 • Joan Rolle

  Reply Reply 16 april 2018

  Ik had bij een cursusdag bij Jeannette tijdens een verloting voor een goed doel van Energetix het magneetmassage boek van Jeannette gewonnen. Ik heb het gelezen en werd erg nieuwsgierig naar het effect ervan. Inmiddels heb ik nu 3 personen gemasseerd met de magneten, die duidelijk nog meer diepte en warmte werking hebben ervaren. Ik ben heel enthousiast en mijn klanten ook! Ik ga er zeker mee door!

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 17 april 2018

   Wat leuk dat het boek zo goed terecht gekomen is. Vooral doorgaan!

Leave A Response

* Denotes Required Field