Een magneetmassage leren?

Zie de video voor een impressie.

Magneet Massage (pijnvrij masseren) ook bekend van tv

Magneet Massage om slimmer te masseren

Na 10 jaar masseren kreeg ik last van mijn handen. Vooral tijdens bindweefselmassages. Hierdoor keek ik er steeds meer tegen op om een behandeling te geven en maakte steeds minder afspraken.
Inmiddels was ik overtuigd van het positieve effect van magneettherapie door sieraden op het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Hierover later meer. Na een workshop hotstone massage zag ik de mogelijkheden om met magneten te masseren doordat de magneten qua vorm erg op de hotstones leken.
In 2009 ben ik gaan experimenteren met de magneten en inmiddels draaien de workshops voor Magneet Massage al weer sinds 2011. Vele massage collega’s hebben positieve ervaringen met de Magneet Massages.

Collega masseur Caroline Rijsdijk uit België “Ik ben zo enthousiast over de reacties van mijn klanten dat ik zelfs ben gaan lesgeven via Jeannette. Ik geef nu les in België (Essen). Mijn klanten vertellen me dat ze een diepere ontspanning ervaren. Ikzelf ervaar als masseur dat het geven van een magneetmassage me veel rust en energie geeft.” www.crispinus.be

Energetix collega Yvonne Scholtes uit Rotterdam “Ik ben door de magneten aangestoken met het massagevirus. Mijn klanten zijn verbaasd dat de zachte magneetmassage zoveel effect geeft en zelfs in 15 minuten de onderliggende spieren ontspant. Zelf krijg ik door het geven van de magneetmassages tijdens een beurs meer energie en ervaar aan het eind van een beursdag geen vermoeidheid.”

Collega masseur Inge de Munter uit Etten-Leur “Ik ben verbaasd over het effect op blokkades die ik eerder met moeite er niet eens helemaal uit gemasseerd kreeg. In combinatie met de magneten lukt dit wel en met heel veel minder moeite. Het is minder pijnlijk voor mijn cliënt en ik hou meer energie over. Daarnaast ervaar ik dat hyperactieve mensen door een magneet massage op lichaam en hoofd makkelijker tot ontspanning komen.”

Ben je ook geïnteresseerd geraakt in de Magneet Massage en wil je een workshop volgen? Klik dan hier voor meer info !

Magneet Massage is via Balans Gezondheid & Welzijn aangesloten bij:
Vomas : (erkend sportmassage diploma) BMS : (belangenvereniging massage en sportverzorging)
RING : (stichting registratie, certificatie en ontwikkelingsinstituut natuurgerichte gezondheidszorg met klachten/tuchtrecht)
ENERGETIX : onafhankelijk distributeur en gecertificeerd trainer