De behandeling is aangenaam:

Heb je last van pijnlijke spieren of pijnlijke plekken waar de klacht zich openbaart, dan zul je merken dat een magneetmassage verlicht. Zelfs door een lichte aanraking. De behandeling hoeft geen pijn te doen om toch te werken. Je kunt je dus tijdens de gehele massage heerlijk ontspannen.

Heb je liever een stevige massage dan kan dit ook met de magneten. Voor het effect hoeft dit echter niet. Geef je voorkeur gerust tijdens de behandeling aan de masseur door.

Wat kun je ervaren:

Je zult tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een loom ontspannend gevoel.

Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.

Wanneer kun je niet gemasseerd worden met magneten:

De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pace-maker of andere medische apparatuur met batterijen. De magneten kunnen de batterij leegtrekken.

Ook vrouwen in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap worden een magneet massage afgeraden, tenzij zij al gewend zijn aan magneet therapie. Elke verandering in het leefpatroon van een zwangere wordt afgeraden zoals b.v. bewust afvallen en/of ineens gaan sporten. Raadpleeg voor advies uw arts of verloskundige.

 

 

 

Magneetmasseurs masseren (net zoals klassieke masseurs) in principe gezonde mensen met een klacht.

Heeft je langdurige of onverklaarbare klachten raadpleeg dan altijd eerst een arts en vraag of hij het raadzaam vindt of je een (magneet)massage ondergaat.

Jeannette is tevens massage therapeut. Je kunt van te voren met haar overleggen of een magneetmassage voor jou het gewenste resultaat zou kunnen opleveren.

Heb je klachten of een (chronische) ziekte, dan zal zij eerst een anamnese afnemen voordat zij je gaat behandelen of u doorverwijzen naar een arts.

 

Water drinken:

Tijdens de magneetmassage komen afvalstoffen vrij. Om deze zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren, krijg je na de behandeling een glas (gemagnetiseerd) water voordat je de praktijk mag verlaten. Wacht je met drinken dan kunnen de afvalstoffen weer “neerslaan”  en de massage te niet doen. Tijdens het drinken kun je gelijk even bijkomen voordat je weer het verkeer in gaat. Ook kun je nog vragen stellen over de behandeling of de effecten.

 

Alternatieve therapie:

Magneetmassage valt onder de alternatieve therapieën en is gericht op het lichaam als geheel. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kan, net zoals bij homeopathie of acupunctuur, een begin-verergering optreden. Dit is een goed teken. Het betekent dat de behandeling aanslaat, maar ook zonder verergering heeft een magneetmassage effect.

 

Boek hieronder een afspraak met Jeannette op de Volmerlaan 20, 2288 GD Rijswijk.
Voor overige vragen: bel of mail
tel. 06-40386740 of info@magneetmassage.nl.

afspraak boeken