Dmagneetmassage poster small algemeene opleiding Allround Magneet Masseur kun je binnen 1 jaar volgen als losse modules of als een verkorte opleiding in 3 dagen. 

Losse workshops: 5 workshops worden verspreid over het jaar gegeven, je kunt de datum kiezen die bij jou het beste past.

Je kunt ook kiezen voor een 3-daagse opleiding. Veel collega’s gaven aan liever in een korte tijd een hele opleiding af te ronden. Zij hebben geen zin meer om een jaar traject in te gaan en vinden het fijn om er even uit te zijn en in een paar dagen een nieuwe vaardigheid aan te leren. Sinds kort is daarvoor de mogelijkheid om in Rijswijk ZH deze opleiding te volgen. Overnachten op eigen kosten kan in een aantal hotels in de buurt. Het Bastion hotel is aan de overkant en het Grand Winston hotel om de hoek. 

 

 

 

Even helemaal weg … EN ook nog iets nieuws leren! Tijdens 3 dagen behandelen we 5 workshops in één keer. De basis, verdieping, gelaat, voet en Aromaclay Magneet therapie opleiding. Na de opleiding Allround Magneet Masseur kun je als Magneet Masseur direct zelfstandig aan de slag. Vooropleiding is niet vereist. De opleiding voegt ook waarde toe voor  de ervaren masseur. 

Testimonials

“Ik heb 3 fantastische dagen gehad. Een hele leuke leerzame opleiding, het voelt als 3 dagen vakantie. Ik heb ontzettend veel geleerd en vind het zo fijn dat ik alles ook in praktijk kan brengen.
De verzorging van uitstekend eten, drinken en hapjes, alles even lekker! Ik heb nog nooit zo’n ontspannen en leerzame cursus gehad. Een echte aanrader!!!”  

 

 “Vandaag mijn driedaagse opleiding All-round magneetmasseur afgerond. Ben je ook druk in je dagelijkse leven met je werk, vrienden en je kinderen? Wil je ook even onthaasten, lekker terug in je basis en ook nog eens veel leren? Dan is dit een echte aanrader! Jeannette ontzettend bedankt!!”  

logo kkenmm
Je kunt na de opleiding een hele lichaamsmassage
(van top tot teen) met magneten geven op de blote huid en over de kleding heen. Je kunt een aparte magneet gelaatsmassage geven, een voet reflex magneet massage en EXTRA een Aromaclay Magneet behandeling aangepast aan je klant. Of je kunt al deze technieken verwerken als combinatie in jouw behandelingen.

Ook krijg je tips om (nieuwe) klanten aan te trekken naar je Magneet Massage praktijk of als aanvulling op jouw bestaande praktijk. Hoe bereik je meer klanten. Hoe kun je ze beter helpen en hoe kun je met de Magneet Massages een extra inkomen genereren.

We werken met de magneten van Energetix Bingen en de natuurlijke producten van Kathleen Kay om een optimaal effect te creëren.

MMstar bijgesneden

Hoe zien de drie dagen eruit:

Programma:
(kan iets variëren)schaapskooi
Dag 1. Aankomst, theorie, lunch, Lichaams magneetmassage praktijk, behandeling vragen
Dag 2. Gelaat magneetmassage, lunch, Voet magneet massage, tips en vragen
Dag 3. Aroma Clay Magneet therapie theorie, lunch, praktijk, vragen, uitreiking certificaten

Data:
zie agenda

Inbegrepen in driedaagse:
– 5 losse Magneet Massage workshops 

  (Lichaam + Verdieping + Gelaat + Voeten + Aromaclay )
– Lunch, koffie/thee, tussendoortjes (3 dagen)
– Werkboeken en certificaten
– Productgebruik tijdens deze 3 dagen
– Een verrassing
BONUS 20 tips om meer klanten aan te trekken


Kosten driedaagse:
Normaal 5 x 1 workshop van € 107 ex btw is € 535 ex btw

als combinatie prijs voor slechts:  € 412,40 ex btw

(overnachten op eigen kosten)

 
Heb je vragen? Stuur een mail naar info@magneetmassage.nl of bel me gerust op tel. 06-40386740

 

 

 

 

Wij werken in kleine groepen van max. 6 personen, dus meld je snel aan.

tafels in polder spa

Inbegrepen in prijs:

  • koffie, thee, water, sap, 3x lunch, gezonde tussendoortjesIMG_0316-001
  • handboek 
  • gebruik van olie, leem, aromatische olie en de massage magneten
  • een aanbieding om de massage magneten en producten met korting aan te schaffen
  • een verrassing
  • betalen in termijnen mogelijk in max. 3 termijnen.
    € 150 bij inschrijving, 2e termijn minstens 1 maand van te voren en 3e termijn minstens 1 week van te voren). Stuu
    r hiervoor mail naar info@magneetmassage.nl