Dmagneetmassage poster small algemeene opleiding Allround Magneet Masseur kun je gedurende 1 jaar volgen als losse workshops of in een verkorte opleiding in 3 dagen. 

Losse workshops: Alle 5 de workshops worden verspreid over het jaar gegeven, je kunt de datum kiezen die bij jou het beste past.

Je kunt ook kiezen voor een 3-daagse opleiding. Veel collega’s gaven aan liever  in een korte tijd een hele opleiding af te ronden. Zij hebben geen zin meer om een jaar traject in te gaan en vinden het fijn om zich even helemaal af te zonderen en in een paar dagen een nieuwe vaardigheid aan te leren. Sinds we workshops in de Polderspa geven hebben we die mogelijkheid. Overnachten kan een paar boerderijen verderop in de Bed and Breakfast van de  Schaapskooi.schaapskooi logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even helemaal weg … ontspannen en genieten in de Alblasserwaard EN ook nog iets nieuws leren! Tijdens 3 dagen behandelen we alle workshops in één keer. De basis, verdieping, gelaat, voet en Aromaclay Magneet therapie opleiding. Na de opleiding Allround Magneet Masseur kun je als Magneet Masseur direct zelfstandig aan de slag.
polder

 

 


Testimonials

“Ik heb 3 fantastische dagen gehad. Een hele leuke leerzame opleiding, het voelt als 3 dagen vakantie. Ik heb ontzettend veel geleerd en vind het zo fijn dat ik alles ook in praktijk kan brengen.
De verzorging van uitstekend eten, drinken en hapjes, alles even lekker! Ik heb nog nooit zo’n ontspannen en leerzame cursus gehad. Een echte aanrader!!!” Metty Groenwold

“Gezelligheid en kennis delen in een fijne omgeving met lekker eten erbij. Voelt ook een beetje als vakantie!” Patricia Grasman (sportmasseur)

“Vandaag mijn driedaagse opleiding All-round magneetmasseur afgerond. Ben je ook druk in je dagelijkse leven met je werk, vrienden en je kinderen? Wil je ook even onthaasten, lekker terug in je basis en ook nog eens veel leren? Dan is dit een echte aanrader! Jeanette en Kathleen ontzettend bedankt!!” Laura van Kerkhof

logo kkenmm
Je kunt na de opleiding een hele lichaamsmassage
(van top tot teen) met magneten geven op de blote huid en over de kleding heen. Je kunt een aparte magneet gelaatsmassage geven, een voet reflex magneet massage en EXTRA een Aromaclay Magneet behandeling aangepast aan je klant. Of je kunt al deze technieken verwerken als combinatie in jouw behandelingen.

Ook krijg je tips om (nieuwe) klanten aan te trekken naar je Magneet Massage praktijk of als aanvulling op jouw bestaande praktijk. Hoe bereik je meer klanten. Hoe kun je ze beter helpen en hoe kun je met de Magneet Massages een extra inkomen genereren.

We werken met de magneten van Energetix Bingen en de natuurlijke producten van Kathleen Kay om een optimaal effect te creëren.

MMstar bijgesneden

Hoe zien de drie dagen eruit:

Programma:
(kan iets variëren)schaapskooi
Dag 1. Aankomst, theorie, lunch, Lichaams magneetmassage praktijk, behandeling vragen,  diner
Dag 2. Ontbijt, Gelaat magneetmassage, lunch, Voet magneet massage, tips en vragen, diner
Dag 3. Ontbijt, Aroma Clay Magneet therapie theorie, lunch, praktijk, vragen, uitreiking certificaten, vertrek

Data:
zie agenda

Waarde driedaagse:
– Alle losse Magneet Massage workshops kosten: € 107 ex btw per dag x 5 is € 535

(Lichaam + Verdieping + Gelaat + Voeten + Aromaclay )
– Overnachting (op gedeelde kamer) voor 2 nachten incl. ontbijt € 70
(éénpersoonskamer + €10)
– Lunch, diner, koffie/thee, drankjes (3 dagen) € 134
totale waarde: € 739 ex btw

BONUS 20 tips om meer klanten aan te trekken

als combinatie prijs voor slechts:  € 627 ex btw
(wil je niet overnachten dan gaat er 100 euro af)

 

Voor het betalen in delen of zonder overnachting:
kies overboeking en stuur een mail naar info@magneetmassage.nl

 

 

 

 

Wij werken in kleine groepen van max. 6 personen, dus meld je snel aan.

tafels in polder spa

Inbegrepen in prijs:

  • 2x ontbijt, 3x lunch en 2x dinerIMG_0316-001
  • overnachtingen (in gedeelde kamer, 10 euro toeslag per nacht op 1 persoons kamer)
  • handboek 
  • gebruik van olie, leem, aromatische olie en de massage magneten
  • een aanbieding om de massage magneten en producten met korting aan te schaffen
  • een verrassing
  • *betalen in termijnen mogelijk : 3 termijnen van € 210 ex btw
     stuur hiervoor mail naar info@magneetmassage.nl