logo kkenmmCombi Magneet Massage en AromaClay
Gericht op de chakra’s. Lees hieronder wat je tijdens deze workshop kunt leren.

Wil je al inschrijven klik op de knop of kijk voor een datum op de agenda.



De magneet massage workshops zijn nog steeds geliefd en voor een masseur een “must”! Tenslotte wil je als masseur nog heel lang kunnen masseren en vandaar mijn slogan: “Laat magneten voor je werken!”  

 

inschrijven

De markt verschuift
Ook voor masseurs verschuift de markt van klachten behandeling naar preventie. De zorgverzekeringen worden steeds duurder. Er wordt steeds minder vergoed en ziek zijn kost steeds meer geld. Daarom neemt de vraag naar ontspanning massages en/of anti-stress behandelingen toe.

Beleving
Steeds vaker zoeken mensen naar een beleving. Ze gaan verder op vakantie en laten zich daar ook behandelen. De opmars van allerlei soorten wellness behandelingen zijn daar een voorbeeld van, zoals die ook in de Polder Spa gegeven worden.

Aromatherapie
Doordat herhaaldelijk de vraag kwam of een magneet massage in combinatie met een aromatherapie gegeven kon worden, ben ik gaan overleggen met Kathleen Kay. Zij geeft al jaren les in Aromatherapie en heeft een eigen productie bedrijf Kathleen Kay Cosmetics. Zij heeft ook een prachtig product ontworpen van aroma in combinatie met leem: de AromaClay.

Ik geef al sinds 2009 workshops in de door mezelf ontwikkelde magneetmassage methode, ben massage therapeut en Gezondheidscoach. Samen bedachten we dat de combi van AromaClay en Magneet Massage ook voor een bijzondere beleving zou kunnen zorgen. 

Een nieuwe therapie was geboren
We waren erg enthousiast over de mogelijkheden en hebben een therapeutische behandeling uitgewerkt met
een beleving in geur, kleur en gevoel.

De gedachte erachter is dat wij als mens, emoties (gevoel) die we niet (kunnen) verwerken opslaan in ons lichaam en daardoor lichamelijke klachten krijgen met alle gevolgen van dien. Hoe mooi zou het zijn om daarbij te kunnen helpen. Kleuren doen wat met de mens. We hebben allemaal een lievelingskleur en voelen ons daar prettig bij. Geuren stijgen direct op naar de hersenen. De een vindt lavendel bijvoorbeeld niet lekker ruiken en de ander vind het heerlijk, want het herinnert aan oma. Daarnaast krijg je met een massage echte aandacht.

 

De toegevoegde waarde van de magneten
Magneten hebben een hele diepe werking en laten de producten (met geuren en kleuren) nog dieper binnen komen. Ook richten we de massage op een bijbehorend chakra voor een nog groter effect. De behandeling wordt met een keuze uit een leemsoort in combinatie met een aromatische olie en de magneten aangepast aan de klant, zodat er een persoonlijke therapie gegeven kan worden.

Klantgericht
Tijdens de AromaClay Magneet therapie opleiding leer je voor elke klant de juiste combinatie te maken en toe te passen. De therapie is ook zeer geschikt voor masseurs die net iets meer willen bieden en het is niet nodig om water in je praktijk ruimte te hebben.

Vanwege de beleving werken wij graag in kleine groepjes van 4 personen.

Aroma Clay Magneet Therapie opleiding
deel 1: Basis ACM
Je leert te werken met 4 leemsoorten en 4 aromatische oliën in combinatie met een magneet massage gericht op 1 chakra per behandeling.

deel 2: Verdieping ACM
Er worden 2 extra leemsoorten en extra aromatische oliën toegevoegd om meer combinaties te kunnen maken. Weer in combinatie met een magneet massage en chakra’s.

Per dag kost de opleiding € 115 ex btw
inclusief certificaat, lunch en gratis parkeren 

Het is mogelijk om alleen dag 1 te volgen.
Je ontvangt per dag een certificaat.

inschrijven

Heb je vragen, stuur dan een mail naar:

Kathleen Kay, info@kathleenkay.nl  of
Jeannette Bal, info@magneetmassage.nl

p.s. De opleidingen worden gegeven in:
De Polderspa
A 111

Ottoland

Wil je overnachten? Mail ons voor arrangement prijs. 

4 Comments

 • Wies van Berkum

  Reply Reply 28 juni 2016

  Graag wil ik mij opgeven voor 20 juli voor de cursus magneetmassage met aroma clay therapie.

  Hoor graag of er nog plaats is.

  vriendelijke grt Wies van Berkum

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 7 juli 2016

   Hallo Wies,
   Bedankt voor je aanmelding. Ik ga je een mail sturen.
   En zet je vast op de lijst.
   Tot gauw.

 • simone mutsters

  Reply Reply 13 augustus 2016

  wanneer zijn de komende tijd de workshop aromaclay magneet massage ?

  • Jeannette Bal

   Reply Reply 22 augustus 2016

   Hi Simone,
   Ik heb je een mail gestuurd.

Leave A Response

* Denotes Required Field